Videoer

Hvordan slette en YouTube-kanal?

For å slette YouTube-kanalen din, følg disse instruksjonene:

På en datamaskin må du sørge for at du er logget inn på YouTube med kanalen du vil slette.
– Gå til de avanserte innstillingene for kontoen din. For å se dem gjør du følgende:
– Øverst til høyre klikker du på kontoen din – YouTube-innstillinger.
– Under Kontoinnstillinger velger du Oversikt.
– Under kanalnavnet velger du Avanserte innstillinger.
– Nederst på siden velger du Slett kanal.

– Når du blir bedt om det, skriver du inn innloggingsopplysningene dine og bekrefter at du vil slette kanalen din og alt innholdet permanent.

Oppdateringen kan ta en stund. Det kan derfor hende at miniatyrbilder av videoene dine fortsatt vises på nettstedet en kort periode.

Din vurdering