За да изтриете вашия YouTube канал, следвайте тези инструкции:
На компютър се уверете, че сте влезли в YouTube с канала, който искате да изтриете.
– Отворете разширените опции на вашия акаунт. За да ги видите, процедирайте по следния начин:
– В горния десен ъгъл кликнете върху вашия акаунт – Настройки на YouTube.
– Под Настройки на акаунта изберете Общ преглед.
– Под името на канала изберете Разширени опции.
– В долната част на страницата изберете Изтриване на канала.
– Когато бъдете подканени, въведете данните си за вход и потвърдете, че искате да изтриете канала си и цялото му съдържание окончателно.
Актуализирането може да отнеме известно време. Затова миниатюри на вашите видеа може да продължат да се появяват на сайта за кратко време.