Videoclipuri

Cum să ștergi un canal YouTube?

Pentru a vă șterge canalul YouTube, urmați aceste instrucțiuni:

Pe un computer, asigurați-vă că sunteți conectat la YouTube cu canalul pe care doriți să îl ștergeți.
– Accesați opțiunile avansate ale contului dvs. Pentru a le consulta, procedați astfel:
– În colțul din dreapta sus, faceți clic pe contul dvs. – Setări YouTube.
– Sub Setările contului, selectați Prezentare generală.
– Sub numele canalului, selectați Opțiuni avansate.
– În partea de jos a paginii, selectați Ștergeți canalul.

-Când vi se solicită, introduceți datele de autentificare și confirmați că doriți să ștergeți definitiv canalul dvs. și tot conținutul acestuia.

Actualizarea poate dura ceva timp. Prin urmare, miniaturile videoclipurilor dvs. pot continua să apară pe site pentru o scurtă perioadă.

Părerea ta