Για να διαγράψετε το κανάλι σας στο YouTube, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:
Σε υπολογιστή, βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο YouTube με το κανάλι που θέλετε να διαγράψετε.
– Μεταβείτε στις σύνθετες επιλογές του λογαριασμού σας. Για να τις δείτε, κάντε τα εξής:
– Στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στον λογαριασμό σας – Ρυθμίσεις YouTube.
– Στις Ρυθμίσεις λογαριασμού, επιλέξτε Επισκόπηση.
– Κάτω από το όνομα του καναλιού, επιλέξτε Σύνθετες επιλογές.
– Στο κάτω μέρος της σελίδας, επιλέξτε Διαγραφή καναλιού.
– Όταν σας ζητηθεί, εισαγάγετε τα στοιχεία σύνδεσής σας και επιβεβαιώστε ότι θέλετε να διαγράψετε οριστικά το κανάλι σας και όλο το περιεχόμενό του.
Η ενημέρωση ενδέχεται να διαρκέσει κάποιο χρονικό διάστημα. Ως εκ τούτου, ενδέχεται για λίγο διάστημα να εξακολουθούν να εμφανίζονται στον ιστότοπο μικρογραφίες των βίντεό σας.