Poistaaksesi YouTube-kanavasi, toimi seuraavasti:
Varmista tietokoneella, että olet kirjautunut YouTubeen sillä kanavalla, jonka haluat poistaa.
– Avaa tilisi lisäasetukset. Toimi näin:
– Napsauta oikeassa yläkulmassa tiliäsi – YouTube-asetukset.
– Valitse Tilin asetukset -kohdasta Yleiskatsaus.
– Valitse kanavan nimen alta Lisäasetukset.
– Valitse sivun alareunasta Poista kanava.
– Kun sinua pyydetään, anna kirjautumistietosi ja vahvista, että haluat poistaa kanavasi ja kaiken sen sisällön pysyvästi.
Päivityksessä voi kestää jonkin aikaa. Siksi videoidesi pikkukuvat voivat näkyä sivustolla vielä lyhyen aikaa.