A YouTube-csatornája törléséhez kövesse az alábbi lépéseket:
Számítógépen győződjön meg arról, hogy a törölni kívánt csatornával van bejelentkezve a YouTube-ra.
– Nyissa meg a fiókja speciális beállításait. Ehhez tegye a következőket:
– A jobb felső sarokban kattintson a fiókjára, majd a YouTube-beállításokra.
– A Fiókbeállítások alatt válassza az Áttekintés lehetőséget.
– A csatorna neve alatt válassza a Speciális beállítások lehetőséget.
– Az oldal alján válassza a Csatorna törlése lehetőséget.
– Amikor erre felkérik, adja meg bejelentkezési adatait, és erősítse meg, hogy véglegesen törölni szeretné a csatornáját és annak teljes tartalmát.
A frissítés némi időt vehet igénybe, így előfordulhat, hogy a videóinak bélyegképei még rövid ideig megjelennek az oldalon.