Video's

Hoe verwijder je een YouTube-kanaal?

Om uw YouTube-kanaal te verwijderen, volgt u deze instructies:

Zorg er op een computer voor dat u bent aangemeld bij YouTube met het kanaal dat u wilt verwijderen.
– Ga naar de geavanceerde opties van uw account. Om ze te bekijken, doet u het volgende:
– Klik rechtsboven op uw account – YouTube-instellingen.
– Selecteer onder Accountinstellingen de optie Overzicht.
– Selecteer onder de naam van het kanaal de optie Geavanceerde opties.
– Selecteer onderaan de pagina de optie Kanaal verwijderen.

– Wanneer u daarom wordt gevraagd, voert u uw inloggegevens in en bevestigt u dat u uw kanaal en al zijn inhoud definitief wilt verwijderen.

De verwerking kan enige tijd duren. Het is dus mogelijk dat miniaturen van uw video’s nog een korte tijd op de site blijven verschijnen.

Uw beoordeling