Sådan sletter du din YouTube-kanal:
På en computer skal du sørge for, at du er logget ind på YouTube med den kanal, du vil slette.
– Gå til de avancerede indstillinger for din konto. Sådan finder du dem:
– Klik på din konto i øverste højre hjørne – YouTube-indstillinger.
– Under Kontoindstillinger skal du vælge Oversigt.
– Under kanalens navn skal du vælge Avancerede indstillinger.
– Nederst på siden skal du vælge Slet kanal.
– Når du bliver bedt om det, skal du indtaste dine loginoplysninger og bekræfte, at du ønsker at slette din kanal og alt dens indhold permanent.
Opdateringen kan tage lidt tid. Det er derfor muligt, at miniaturebilleder af dine videoer fortsat vises på webstedet i en kort periode.